Devlet Yok Saray Var ...

 Bir Vatandaşın Yardım Çığlığı: 'Çocuklarım Aç, Yardım Edin, Çaya, Şekere İhtiyacım Var'

Görüntülerin nerede çekildiğine dair bir bilgi yer almazken, sosyal medyada paylaşılan o anlarda bir vatandaş yardım çığlıkları atıyor. O …


Görüntülerin nerede çekildiğine dair bir bilgi yer almazken, sosyal medyada paylaşılan o anlarda bir vatandaş yardım çığlıkları atıyor. O vatandaş çaya şekere ihtiyacı olduğunu söylüyor…



Ümraniye’de çöpten yemek yiyen bir vatandaşın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Ortaya çıkan görüntüler sonrası akıllara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un ‘yoksulluk Türkiye için sorun olmaktan çıktı’ açıklaması geldi.

Ümraniye’de maddi durumu iyi olmayan bir vatandaşın, çöpten yemek yerken çekilen görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Yürek yakan görüntüler Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntıları bir kez daha göz önüne sererken, Bakan Selçuk’un sözleri geldi.



Antalya'da iki çocuğuyla çöp konteynerinde saatlerce yiyecek arıyormuş gibi davranan G.K.'ye bölge esnafı tepkili. Esnaf, kadının yanında getirdiği yiyecekleri çocuklarına verdiğini, asıl amacının insanların duygularını sömürerek para toplamak olduğunu iddia etti.


Comments

Popular posts from this blog

Seda Yavaş tekrar sesleniyor

Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren sağlık emekçilerinin sayısı 300'e ulaştı